بررسی تاثیر دموکراسی سازمانی بر رفتار شهروندی کارکنان بنیاد مستضعفان با نقش میانجی رضایت شغلی و تعهد سازمانی - خدابخشی هفشجانی, نسرین (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف این پژوهش، بررسی تاثیر دموکراسی سازمانی بر رفتار شهروندی کارکنان بنیاد مستضعفان با نقش میانجی رضایت شغلی و تعهد سازمانی بود. بر همین اساس، پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر روش و ماهیت در زمره پژوهش  های توصیفی از نوع همبستگی مبتنی بر مدلیابی معادلات ساختاری می  باشد. جامعه آماری پژوهش را کارکنان بنیاد مستضعفان تهران در سال 1402 به تعداد 391 نفر تشکیل داده بودند. بر اساس جدول مورگان 194 نفر به عنوان نمونه انتخاب و از طریق نمونه گیری تصادفی ساده پرسشنامه در میانشان توزیع شد. ابزارگردآوری داده  ها در این پژوهش پرسشنامه رفتارشهروندی سازمانی پادسکاف (2000)، دموکراسی سازمانی رهنورد (1380)، رضایت شغلی کندال و هیولین (1969) و تعهد سازمانی آلن میر (1993) بود. با توجه به تجزیه و تحلیل داده  ها که از طریق نرم افزار اس پی اس اس (نسخه 22) و پی ال اس (نسخه 3) انجام گرفت نشان داد شد که:  دموکراسی سازمانی سازمانی هم به طور مستقیم و هم از طریق رضایت شغلی و تعهد سازمانی  بر رفتار شهروندی تاثیر داشت (p