بررسی وضعیت موجود خدمات غیرحضوری در شعب سازمان تامین اجتماعی و ارائه راهکارها - ثانوی گروسیان, وحید; برزگر, حسین; حسین زاده, علی (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف: این پژوهش با هدف بررسی وضعیت موجود خدمات غیرحضوری در شعب سازمان تامین اجتماعی و ارائه راهکارها انجام شده است. روش‌شناسی: روش پژوهش ازنظر هدف،کاربردی و به لحاظ ماهیت، اکتشافی و گردآوری اطلاعات به روش کمی صورت گرفت. به علت نبود پرسشنامه استاندارد در این تحقیق محقق از پرسشنامه محقق ساخته به روش اسنادی استفاده نمود. جامعه آماری بخش تهیه پرسشنامه شامل تعدادی از خبرگان و دانشگاهی و حرفه‌ای با روش نمونه گیری هدفمند انتخاب و در بخش کمی برای بررسی وضعیت موجود، شامل 384 نفر مشتریان سازمان تامین اجتماعی استان خراسان رضوی با روش نمونه گیری تصادفی ساده بودند. یافته‌ها: پس از مرور پیشینه و انجام مصاحبه با 20 نفر از خبرگان، تعداد 42 عامل شناسایی و با استفاده از تئوری تماتیک، تعداد 16 خرده مقیاس و 4 کد انتخابی حاصل شد که نتایج تحلیل کیفی نشان داد که، 42 عامل از اهمیت کافی برخوردارند. از وضغیت 42 عامل از قبل مشخص شده تعیین و 24 عامل در وضعیت مناسب و 18 عامل در وضعیت نامناسب قرار داشتند. نتیجه‌گیری: سازمان می‌تواند با مدیریت خلاقانه دانش و کاربرد نوآورانه، توجه به نیازهای آینده مشتری، کارکنان را قادر به تجربیات خود در مسائل سازمانی که نیاز به راه حل‌های جدید و کمک به سازمان به عنوان آن را در مسیر یادگیری رشد می‌کنند، تکیه دهند. نوآوری در استفاده از نرم افزارهای هوشمند تهیه گزارشات درراستای امنیت شبکه به عنوان یک عامل مهم در توانمند سازی شرکت‌ها به رسمیت شناخته شده است تا ارزش مشتری درک شده را حفظ کند و مزیت رقابتی را در یک محیط بسیار پیچیده و به سرعت در حال تغییر حفظ کند. تمرکز زدایی و دادن اختیار به مراکز استان‌ها عامل کلیدی در موفقیت یا شکست سازمان‌ها در زمینه رقابت و منبع اصلی مزیت رقابتی است