تدوین مدل ارتباط بین توانایی، انگیزه و فرصت با عملکرد منابع انسانی بر اساس رویکرد AMO در فدراسیون والیبال عراق - العابدی, محمد کاظم جبار; مشکل گشا, الهام; عبدالکریم خضیر, کرار; زمانی نوکاابادی, علیرضا (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف: هدف این پژوهش، تدوین مدلی برای بررسی رابطه توانایی، انگیزه و فرصت (AMO) با عملکرد منابع انسانی در فدراسیون والیبال عراق است.روش‌شناسی: این تحقیق از نوع توصیفی-همبستگی و با رویکرد پیمایشی انجام شده است. جامعه آماری شامل 120 نفر از مدیران، معاونان و کارکنان فدراسیون والیبال عراق بود که به شیوه سرشماری انتخاب شدند. ابزار جمع‌آوری داده‌ها شامل پرسشنامه‌های بومی‌سازی‌شده مدیریت منابع انسانی مبتنی بر مدل AMO و عملکرد شغلی پاترسون (1990) بودند. تحلیل داده‌ها با استفاده از مدل‌سازی معادلات ساختاری و نرم‌افزار Smart PLS انجام گرفت.یافته‌ها: یافته‌ها نشان داد که هر سه متغیر توانایی (β=0.741, p