ارائه چارچوبی برای تببین برند کارفرمایی در صنایع نیشکر خوزستان با کاربست روش تحلیل مضمون و مدل سازی ساختاری- تفسیری - علی پور, رستم; مرادی حقیقی, منصوره; حاج علیان, فرشاد (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف: در دهه‌های اخیر، مفهوم برند کارفرمایی به عنوان یک عامل کلیدی در رشد و توسعه صنایع مختلف به ویژه در صنعت نیشکر، به واقعیتی غیرقابل انکار تبدیل شده است. ازاین‌رو هدف پژوهش حاضر ارائه چارچوبی برای تببین  برند کارفرمایی در صنایع نیشکر خوزستان می باشد. روش: در این پژوهش از دو روش کیفی تحلیل مضمون و مدل سازی ساختاری - تفسیری استفاده شده است در بخش تحلیل مضمون، پژوهش کلیه متون موجود در خصوص برند  کارفرمایی به دقت تحلیل و بررسی شدند. برای اجرای روش شناسی مدل سازی ساختاری - تفسیری، نیز نظر 15 نفر از خبرگان که از روش گلوله برفی در قالب پرسش نامه استفاده شد و مبنای پژوهش قرار گرفت. یافته ها: نتایج نشان داد که شامل یک مضمون فراگیر شامل برند کارفرمایی، 6 مضمون سازمان‌یافته شامل عوامل اقتصادی، عوامل کارکردی، عوامل اجتماعی، عوامل توسعه ای، عوامل روانشناختی، عوامل سیاسی و  18 مضمون پایه طبقه‌بندی شدند.در گام دوم نیز با بهره‌گیری از مدلسازی ساختاری ـ تفسیری و برقراری ارتباطـات زوجـی، روابط بین مضامین فراگیر کشف و در چهار سطح اولویت‌بندی شدند. نتیجه گیری: یک برند کارفرمایی قوی می تواند به شرکت ها در جذب و حفظ استعدادهای برتر کمک کند.