تاثیر بدبینی سازمانی بر غرور سازمانی ادراک شده با توجه به نقش تعدیلگری متغیرهای جمعیت شناختی کارکنان شرکت نفت استان گیلان - معقولی فریبرز; رودگرنژاد فروغ (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف کلی این تحقیق بررسی تاثیر بدبینی سازمانی بر غرور سازمانی ادراک شده با توجه به نقش تعدیلگری متغیرهای جمعیت شناختی است. روش تحقیق از نوع توصیفی و از نظر هدف، کاربردی است. روش گردآوری داده ها میدانی و ابزار آن پرسشنامه استاندارد است. جامعه آماری تحقیق حاضر کارکنان شرکت نفت استان گیلان با تعداد 264 نفر است. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS22 و SMART PLS3 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. با توجه به نتایج بدست آمده، مشخص گردید تحصیلات و سابقه کار ارتباط بین بدبینی سازمانی بر غرور سازمانی ادراک شده را تعدیل می کند اما شواهدی دالِ بر تایید نقش تعدیل گری جنسیت در ارتباط بین این دو متغیر یافت نشد. همچنین نتایج نشان داد ابعاد بدبینی بر ابعاد غرور سازمانی تاثیر معنی داری دارد.