ارائه مدل رفاه عاطفی منابع انسانی در شرکت‌های تابع صنعت برق ایران - اکبری سمیه; مهرآرا اسدالله; جعفری کلاریجانی سید احمد (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف: هدف این پژوهش ارائه مدل رفاه عاطفی منابع انسانی در شرکت‌های تابع صنعت برق ایران است. روش‌شناسی: این پژوهش برحسب نحوه گردآوری داده‌ها، توصیفی- تحلیلی می‌باشد و همچنین از نظر رویکرد پژوهش استقرایی- قیاسی می‌باشد. مشارکت کنندگان در روش کیفی تحلیل تم براون و کلارک (2006) از طریق مصاحبه با 15 نفر از خبرگان و متخصصین با سابقه خدمت بالا و تحصیلات تکمیلی در حوزه دانشگاهی و مدیران شرکت‌های تابع صنعت برق ایران به صورت هدفمند آن قدر ادامه پیدا نمود تا به 14 نفر اشباع نظری حاصل گردید. با استفاده از مطالعه اسنادی (مطالعه کتاب ها، مقالات و تحقیقات مرتبط) سوالات اولیه مصاحبه شکل گرفت. پژوهشگر قبل از اجرای هر مصاحبه، ابتدا برای مصاحبه شوندگان توضیحاتی پیرامون موضوع و هدف پژوهش ارائه کرد و سپس از آن‌ها خواست تا به سؤالات مصاحبه پاسخ دهند. تحلیل متن مصاحبه‌ها از طریق نرم‌افزار MAXQDA استفاده شد. یافته‌ها: از تجزیه‌ و تحلیل 15 مصاحبه، جمعاً 124 کد اولیه استخراج گردید. پس از تحلیل متن مصاحبه‌ها 57 مضمون پایه و 9 مضمون سازمان‌دهندهنده استخراج گردید. نتیجه‌گیری: در مرحله نهایی با بررسی مضامین سازمان دهنده 4 مضمون فراگیر تحت عنوان سیاست‌های حمایتی، تعاملات اجتماعی، محیط کار مثبت، سلامت روان بدست آمد.