طراحی و اعتباریابی الگوی بهزیستی دیجیتال در ایران - نیراء انسیه; رحمان زاده سیدعلی; احمدی ثریا (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف: هدف این پژوهش طراحی و اعتباریابی الگوی مفهومی برای بهزیستی دیجیتال در ایران با توجه به زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور است. روش‌شناسی: این پژوهش از نوع ترکیبی اکتشافی (کیفی-کمی) است. در بخش کیفی، با استفاده از نظریه داده‌بنیاد اشتراوس و کوربین، مصاحبه‌های نیمه‌ساختاریافته با ۹ نفر از خبرگان حوزه‌های سلامت، ارتباطات و روان‌شناسی تحلیل شد. در بخش کمی، اعتبار و جامعیت مدل پیشنهادی با استفاده از نظرات ۳۰ خبره و آزمون تی تک‌نمونه‌ای ارزیابی شد. یافته‌ها: یافته‌ها نشان دادند که الگوی طراحی‌شده شامل ۵ مؤلفه کلیدی است: شرایط علّی، زمینه‌ای، مداخله‌گر، راهبردها و پیامدها. تمامی شاخص‌های اعتبار (۸ شاخص) و جامعیت (۴ شاخص) در آزمون تی تک‌نمونه‌ای معنادار بودند (p