تبیین مدل بازاریابی دیجیتال با رویکرد مبتنی بر سفر مشتری با رویکرد فراترکیب (در بازار سرمایه: شرکت‌های کارگزاری بورس اوراق بهادار) - محمدیان محمود; ناصحی فر وحید; ترکستانی محمدصالح; کردستانی نسیم (مدیریت پویا و تحلیل کسب و کار)
هدف: هدف پژوهش حاضر ارائه الگویی برای بازاریابی دیجیتال با رویکرد مبتنی بر سفر مشتری با استفاده از روش فراترکیب میباشد. روش شناسی: با بررسی 241 مطالعۀ مرتبط در بازۀ زمانی 2000 تا 2024، 40 مطالعه که بیشترین ارتباط را با موضوع پژوهش داشت، برای تجزیه‌وتحلیل نهایی استفاده ‏‌شد. روش تحقیق در این مطالعه بر اساس هدف تحقیق از نوع کاربردی بوده و از روش فراترکیب استفاده شد. یافته‌ها: طبق نتایج، مؤلفه‌های برنامه‌ریزی بازاریابی دیجیتال، درگیری و مشارکت مشتری، استفاده از شبکه‌های اجتماعی، عملکرد بازاریابی دیجیتال، میزان استفاده از ابزارهای آنلاین، سهولت استفاده از ابزارهای بازاریابی دیجیتال، سودمندی ابزارهای بازاریابی دیجیتال، لذت استفاده از ابزارهای آنلاین، ریسک ادراک‌شده، هنجارهای ذهنی، کنترل رفتاری، پشیمانی قابل پیش‌بینی، نگرش به بازاریابی دیجیتال، تمایل به بازاریابی دیجیتال و پذیرش بازاریابی دیجیتال در بازار سرمایه به‌عنوان مؤلفه‌های مدل بازاریابی دیجیتال با رویکرد مبتنی بر سفر مشتری با رویکرد فراترکیب تائید شدند. نتیجه‌گیری: بنابراین با توجه به نتایج بدست آمده به شرکتهای کارگزاری بورس که مخاطبان خاص تحقیق حاضر میباشند، پیشنهاد میشود، از مشتریان و نظرات و مشارکت مشتریان در بکارگیری بازاریابی دیجیتال استفاده شود.